Silmälasimuoti 2017 – So boring!

Selailin tuossa nettiä läpi, katellen vähän millainen on toi vuoden 2017 silmälasimuoti, ja kyllä täytyy sanoa että olin hieman (tosi) pettynyt siihen, mitä näin.

Toi silmälasimuoti ei vaikuta nimittäin muuttuneen juuri mitenkään sitten viime vuoden, ja kun vertaa vaikka siihen mitä se oli jo vuonna 2014 tai 2015, niin asiat on muuttunut paljon hitaammin kuin vaikka vaatteiden kanssa. Ite kaipaisin vähänenemmän muutosta tohon, ja suurempia muutoksia. Kun katteli muutenkin tota silmälasitnetistä.fi sivustoa läpi, niin vaikuttaa kyllä että samanlaisia laseja tarjotaan vaan vuodesta toiseen, ei oikein mitään sellasta uutta, joka saisi ihastelemaan tai huomaamaan sitä muutosta kunnolla.

Esimerkiksi toi suurin uusi ilmiö, joka vaikuttaisi olevan noi läpinäkyvätkehykset on aika tylsä ja eikä se nyt oikeasti oli mikään iso muutos. Rajumpi versio siitä, eli kehyksettömät silmälasit olipinnalla jo isosti joku 5 vuotta sitten.

Missä on kaikki isot muutokset?

Kun mietin miten toi on kehittynyt, niin aurinkolaseissa on tapahtunut selvästi enemmän kuinsilmälasien kanssa. Esimerkiksi noi peilaavat linssit oli aika kiva uutuus, ja ne oikeasti muuttaa aika paljon niiden lasienluonnetta. Paljon enemmän kuin noi tylsät, "pyöreät silmälasit on taas muodissa" menot.

Eikö muka mitään uutta keksitä, vaan pitää vaan samoja vanhoja asioita heitellä uudestaan ja uudestaan, kierrättäen edellisten vuosien ja vuosikymmenien muoteja silmälaseissa, ilman että keksitään oikein mitään uutta. Ymmärrään kyllä, että on noita klassikkomalleja, jotka on muodissa vuodesta toiseen. Mutta yleensä muualla niiden rinnalle tulee nopeasti uusia asioita, joskus tosi nopeasti. Ei kuitenkaan silmälasien kanssa.​

vuoden 2018 silmälasitmuoti

Varmaan nää lasit taas muodissa sitten vuonna 2018??

Tylsää ja samaa vaan vuodesta toiseen. On se helppoa jollakin olla silmälasien muotisuunnittelija, kun kopioi vain muita ja edellisten vuosien ideoita. Tough life it ain't!

Kun aurinkolaseissa on noita muutoksia jo kuitenkin jonkin verran tapahtunut, niin milloinkohan nää tulee sitten silmälaseihin? Luulisi että aika samat tyypit niitä ideoisi, joten miksi niin erilailla asiat etenee.

Vai onko sitten silmälasien käyttäjät jotenkin niin konservatiivisia, että ne haluaa aina sitä samaa vanhaa. Tavallaanhan aurinkolasit on enemmän asuste, jota pidetään osana lookkiakin, enemmän ehkä kuin lukulaseja tai sellaisia. Hmmm... oonkohan mää nyt asian jäljillä, tekisi oikeasti mieli selvittää tää kunnolla.

Jos teillä on ideoita tai kommentteja tän suhteen, niin laittakaa tohon alle. Ehkä joku lukija oikeasti tietääkin mistä tää johtuu, eikä vaan selitä omiaan kuten minä :D​

Click here to add a comment

Leave a comment: